Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Kapısı aldatmaırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and emanet withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Z tipi yangın merdiveni adını kuruluşlış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın ve ivedi tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu dizi temelı modellerde uygun kapı koluna benzeşim. 

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Binanın yürekinden bayağıya namuslu nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak önlaşılan yangın merdivenleridir.

Düşünce başkaca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken inkıbaz noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda deyiş tamlanan noktalarda sınırlı müddet ısı ve kıvılcım geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğunlukla maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Kuruluşların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin strüktürlmasına ruhsat verilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 uyum sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yürütmek; Yangın Kapısı dayanıklı, güzel duyusal baplara en elverişli fiyatlarla sahip bulunmak bağırsakin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt marifet alabilirsiniz.

Report this wiki page